Om Holms Anlægsgartneri

Velkommen til Holms Anlægsgartneri, der et mindre firma, der bevidst har valgt, ikke at ville være for stort. Derved kan vi bedre yde den personlige service samt fastholde et højt ensartet kvalitetsniveau inden for anlægsgartnerfaget.

Vi beskæftiger i højsæsonen 4-7 mand, deraf 1-2 lærlinge. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, som sikrer ankenævn og garantifond for vore kunder.

Vi har mange års erfaring indenfor nyanlæg og vedligeholdelse af haver for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Sammen med vore samarbejdende have og landskabsarkitekter kan vi skabe oplevelser hvor havebrugernes ønsker tilgodeses.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket giver dig en garanti for veludført arbejde. Vi er en moderne virksomhed, som udfører alle opgaver på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med moderne, velholdte og miljørigtige hjælpemidler.

Derudover har vi siden 2005 løbende ajourført vores arbejdspladsvurdering (APV).

De er naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse for et uforpligtende tilbud på tlf. 24 43 50 14 eller e-mail: jannik@holmsanlaeg.dk.

Med venlig hilsen
Anlægsgartner
Jannik Holm

Velkommen til

Holms Anlægsgartneri

Du finder os midt imellem Thisted og Sjørring, hvor vi har Nordvestjyllands største lagersalg med alt til haven. Vi sælger både til private og til erhverv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Med venlig hilsen
Jannik Holm, anlægsgartner

Rul til toppen